Alexandra Mănăilă
europontis.com Jurnalism Videomedicina

Serialul video ,,Dermatita atopică, dincolo de aparențe”, premiul special CJI

 

Mă bucur foarte mult că Videomedicina.ro, un proiect personal în care pun mult suflet este apreciat, că serialul video proaspăt lansat ,,Dermatita atopică, dincolo de aparențe” a primit un premiu special al CJI .
Contează foarte mult pentru noi, cei care facem parte din echipa Videomedicina.ro și care ne-am propus să punem umărul la educarea publicului larg pe probleme legate de sănătate.

Costin Bleotu, ochiul tău de artist și vasta experiență în televiziune au contribuit din plin la această realizare. Sunt mândră că facem echipă!

Fără ajutorul dr. Adina Alexandru, medic primar dermatovenerologie, Entourage Clinic, cu experiență în diagnosticarea și tratarea dermatitei atopice, fără deschiderea psihologului clinician Bogdana Bursuc de la Mind Institute care a acceptat să vorbească din perspectiva psihologică despre aspectele legate de această patologie și bineînțeles fără contribuția medicului și mamei Cristina Ștefania Vancsa, care a răspuns provocării de-a spune povestea sa și a celor doi copii cu dermatită atopică aceste materiale video nu ar fi ieșit așa. Vă mulțumesc tuturor!
Vă invit să le vizionați și să ne urmăriți și de acum încolo pe Videomedicina.ro

Alexandra Manaila si Costin Bleotu de la videomedicina.ro au câștigat unul din premiile speciale ale concursului CJI de materiale jurnalistice „Dermatita Atopică – mai mult decât poți vedea”.

Puteți consulta aici materialele din serialul video care a primit un premiu special:

Multumim CJI (Centrul pentru Jurnalism Independent) pentru încredere și apreciere. Pentru noi reprezinți un fel de ”Coloană a Infinitului” în ceea ce privește jurnalismul independent din România. Așa sperăm că va fi și de aici înainte.

Mulțumim SANOFI, minunată ispravă să adunați atâtea minți și condeie de cea mai bună calitate în scopul informării despre această boală complicată.

Felicitari învingătorilor, și, nu în ultimul rând, tuturor participanților la acest proiect ce s-au pus în slujba celor în nevoie.

Chapeau!

Mai multe detalii puteti citi aici.

VIDEOMEDICINA.RO este un proiect al europontis.com

 

Postari asemanatoare

Obezitate, în ce fel sunt afectați pacienții care necesită un transplant renal

Alexandra

Alergii alimentare, pericole de Halloween

Alexandra

Epidemia de adenovirus de tip 7 a ucis mai mulți copii

Alexandra

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.