Alexandra Mănăilă
Jurnalism

Concurs pentru jurnalisti pe tema bolilor rare editia a-III-a

Alianța Națională pentru Boli Rare România a lansat un nou concurs dedicat tuturor jurnalistilor care se incumeta sa realizeze materiale jurnalistice pe tema ,,Centrelor de expertiză  în bolile rare”.

Jurnaliștii care realizează materiale jurnalistice (scrise, audio, video) pe acest subiect și le publică până pe 1 martie 2016, inclusiv, sunt invitati se înscrie la concurs.

Sursa foto: pixabay.com
Sursa foto: pixabay.com

Condiții de participare:
 Tema materialului jurnalistic să fie legată de centrele de expertiza în bolile rare – necesitatea înființării lor, importanța includerii centrelor în rețelele europene de referință;
 Pot fi înscrise unul sau mai multe materiale la această categorie;
 Materialele trimise trebuie să fi fost deja publicate în format tipărit, video, audio sau on-line în perioada menționată;

Articolele pot fi trimise până cel târziu la data de 1.03.2016, la adresa: Centrul NoRo, Zalău, str. 22 Decembrie 1989, nr. 9, jud. Sălaj, cu mențiunea: pentru concurs sau pe email: office@bolirareromania.ro

Odată cu trimiterea materialului jurnalistic se va completa și formularul care contine urmatoarele date:
• Nume participant
• Nume instituție care a publicat materialul
• Telefon, email
• Titlu material înscris în concurs
Toate aceste date, inclusiv materialul jurnalistic vor fi trimise pe email sau prin poștă. Câștigătorii vor fi anunțați și premiați în cadrul Conferinței dedicate Zilei Bolilor Rare, care va avea loc pe 3 martie 2016.

Pentru întrebări sau nelămuriri, trimiteți un mesaj la adresa de email: office@bolirareromania.ro sau sunați la numărul de telefon: 0260.610.033.

Concursul a fost lansat la Conferința ColaboRARE – Colaborare pentru managementul bolilor rare, care a avut loc recent in Bucuresti, marcand astfel inceperea campaniei dedicata Zilei Internaționale a Bolilor Rare 2016.

Premiul pus in joc, in valoare de 500 euro, asteaptă să fie acordat celui mai inzestrat jurnalist, care reuseste sa realizeze cel mai bun material jurnalistic despre centrele de expertiza in bolile rare si necesitatea lor. Concursul pentru jurnalisti pe tema bolilor rare se afla deja la cea de-a treia editie. In urma Scolii de Boli Rare (un training dedicat informării jurnaliștilor din mass-media națională și locală) au fost organizate 2 concursuri de catre Alianța Națională pentru Boli Rare România.
În 2013, concursul lansat pe tema Leucemiei Mieloide Cronice a fost câstigat de Marilena Frâncu, redactor la Radio Romania Actualități, care a a participat la toate cele 4 editii ale Scolii de Boli Rare.
În 2014, concursul lansat pe tema ,,Îngrijirea în bolile rare” a fost câștigat de Oana Mărginean, redactor la DAReghin TV.

Mult succes tuturor si inspiratie!

Postari asemanatoare

Radio NoRo – MELOTERAPIA 188 – Muzica disco a anilor ’’80: Erasure, Falco și Gazebo

Alexandra

Raed Arafat: Țigările electronice, risc major pentru copii și tineri

Alexandra

Nota 4.33 din 5 pentru moderatoarea celei de-a doua editii,,Health Forum”

Alexandra

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.