Alexandra Mănăilă
Medicina

Gala Innovation Awards in Health 2015, o prezentatoare si peste 250 de invitati

Pentru prima dată, pe 3 aprilie 2015, am prezentat singură o Gală de înaltă clasă cu multe elite medicale pe fiecare metru pătrat. Am mai prezentat alte două gale, în urmă cu câțiva ani, dar împreună cu actori sau prezentatori TV. De data aceasta, la  prima ediție a Galei Innovation Awards in Health 2015, organizată de Media Systems Communication( MSC), la Hotelul Howard Johnson din Capitală, gradul de dificultate a fost cu mult mai ridicat.

Alexandra Manaila prezentator Gala MSC si lavinia Iovita MSCmica

Pe de o parte ca in cadrul evenimentului a fost lansată oficial  revista Romanian Journal of Health Manager, la care îmi aduc și eu aportul în calitate de Editorial Manager, pe de alta ca cei peste 250 invitați, carora trebuia sa le vorbesc timp de 3 ore erau nume grele ale medicinei românești, dar și internaționale.

De altfel, din categoria invitaţilor  speciali au venit: Dr. Nicolae Bănicioiu, Ministrul Sănătăţii, Dr. Ioan Opris, de la Universitatea de Medicină Wake Forest, SUA și Prof dr. Konstantinos Pantos din Grecia.

ministrul Banicioiu premiat de Alexandra Manaila la Gala MSC2 mica

,,Inovaţia nu ar fi posibilă fără oameni extraordinari şi fără eforturile acestora de a face ca lucrurile să se întâmple. Acesta este motivul pentru care alegem să le mulţumim şi totodată să îi premiem pe cei care pun pasiune, ambiţie, timp şi dedicare proiectelor inovatoare în sistemul sanitar, menite să ofere servicii şi soluţii la cel mai înalt nivel pentru creşterea actului medical şi a calităţii vieţii”.

Alexandra Manaila, prof.dr. Pantos si prof.dr. Vladareanu la gala MSC2 mica

În total au fost acordate 30 de premii: unele au mers către nominalizații de la cele 11 categorii existente la prina ediție a galei, altele le-au fost oferite unor personalități ale lumii medicale, unor oameni care au susținut inovația întregului sistem sanitar acestea fiind Premii Speciale, și Premii de Excelență au fost înmânate membrilor juriului.

Detaliile desprdin sala la gala MSC1micae descrierile categoriilor, despre premianti pot fi găsite pe site-ul evenimentului: www.innovationinhealth.ro

A fost o seară memorabilă, în care s-a celebrat inovația în Sănătate, în care s-au rostit felicitări și cuvinte frumoase, în care s-a vorbit de bine de medici și medicină.

Fotografiile stau mărturie, la fel si feedbackurile primite la finalul evenimentului sau imediat dupa eveniment… iata cateva dintre ele:

,,Multumesc mult pentru invitatie, a fost foarte bine, o initiativa salutara. Intr-o atmosfera generala foarte pesimista care deplange disfunctiile ce e drept majore din sanatate, evidentierea aspectelor pozitive, unele la nivel de excelenta, are un efect benefic, incurajator. Si aceasta nu numai pentru cei evidentiati, ci si pentru ansamblul sistemului sanitar, dovedind inca o data ca hotararea de a face un lucru bine e determinanta chiar si in conjuncturi nefavorabile.Cadrul ales pentru eveniment si organizarea inspirata au contribuit si ele la succesul unei gale care se cere repetata”. Laurentiu Mihai, Director Executiv al Asociatiei Producatorilor de Medicamente Generice din Romania

CityNights Corporate,,Draga Alexandra, te felicitam, pe tine si intreaga echipa, pentru un eveniment impresionant! Ma bucur ca am ajuns la voi, impreuna cu Gina, caci ne-am simtit foarte bine si ne-am impregnat memoria cu oficialitati si personalitati. Nu i-am mai vazut pe toti adunati la un loc, cred, niciodata. Tu ai stralucit si te-ai descurcat foarte bine ca prezentator! Te imbratisam cu drag, succes maxim cu revistele si toate actiunile pe care le pregatiti in continuare”. Nora Ionita, Managing Director Evolution Media

,,Mi-a plăcut cum ai prezentat, cu o dicție perfectă și cu distincție și eleganță”. Dr. Nicolae Cazacu, asistent universitar la Catedra de Reabilitare Orală a Facultății de Medicină Dentară, UMF Carol Davila

,,Ai reusit un eveniment de o mare tinuta. Felicitari, le meriti din plin!” Vasile Ciurchea, Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate

,,A fost un eveniment frumos, dovada ca am ramas pana la final. Premiul pe care mi l-ati oferit ma onoreaza, dar in acelasi timp ma si obliga sa fac cat mai multe pentru sistemul sanitar. Felicitari!” Nicolae Banicioiu, Ministrul Sanatatii.

Postari asemanatoare

Vieti salvate fara prejudecati legate de nationalitate

Alexandra

Moderator si la cea de-a treia editie Health Meeting

Alexandra

Medic anestezist care se ocupa de sanatatea imigrantilor

Alexandra

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.