Alexandra Mănăilă
Jurnalism

Dr. Daniela Safta pe coperta nr. 2 al Romanian Journal of Health Manager

,,Niciun spital privat nu poate sa concureze cu Elias”, mi-a spus dr. Daniela Safta, directorul medical al unitatii sanitare, in cadrul interviului pentru nr. 2 al revistei Romanian Journal of Health Manager. Faima dr. Daniela Safta a mers printre colegii ei de breasla atat pentru prestatia sa profesionala, fiind  medic în specialitatea ORL, cu state vechi  (are peste 35 de ani de meserie la activ), cat si pentru functia sa de director medical al spitalului, dovedindu-se un bun cunoscator al sistemului si un bun manager.

Sincera si transanta, dr. Safta mi-a marturisit in cadrul discutiei noastre ca ,,cei care aduc faima unui spital sunt: medicul, procedura medicală, timpul de rezolvare.”

Modesta in ceea ce o priveste, timida de-a dreptul la sedinta foto, dr. Safta e foarte indrazneata cand vine vorba de subiecte sensibile. De exemplu, referitor la vocația managerului in Sanatate, renumita orelista nu a ezitat sa sustina ca nu conteaza neaparat formarea: poate fi un economist manager de spital cum la fel de bine poate fi un medic manager de spital. Crede cu tarie asta,in timp ce altii sunt categorici si partizani, optand fie pentru managerul-medic in Sanatate, fie pentru managerul-economist. In opinia sa,totul e sa fii deschis, sa-ti placa, dar  sa si  cunosti și respecti prevederile legale de funcționare a sistemului de sănătate în România.

Dr. Daniela Safta
Dr. Daniela Safta

Ce crede directorul medical despre Elias, dar si despre spitalele private din Bucuresti, puteti citi aici. Vedeti descoperi in acest numar si alte subiecte interesante si alti oameni care au ceva de spus in Sanatate. Si, daca vreti sa comparati cu managerul din Sanatate dintr-un spital de stat prezentat in primul numar din 2014 al revistei, cititi aici

Postari asemanatoare

Școala de boli rare pentru jurnaliști 2016, ediția a –V-a, 10-12 octombrie 2016

Alexandra

Moderator, timp de doua zile la cea de-a treia editie ,,Health Forum”

Alexandra

Vocea pacientilor cu distonie a fost auzită de autoritatile sanitare!

Alexandra

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.