Alexandra Mănăilă
Training

Cursuri de Boli Rare pentru jurnalistii medicali, editia a II-a

Spre deosebire de prima editie a Scolii de Boli Rare pentru jurnalisti care a avut loc in septembrie la Zalau, a doua editie va avea loc in noiembrie in Bucuresti. Asadar, Alianta Nationala pentru Boli Rare Romania in parteneriat cu Asociatia Romana de Cancere Rare si Asociatia Prader Willi din Romania organizeaza Cursuri  pentru jurnalistii medicali, editia a II-a la Hotel Novotel in perioada 28-29 noiembrie 2013, tema din acest an fiind “Bolile rare, fara frontiere”.
poster_cursuri-pt-jurnalistii-medicali-alexandra-manaila-800x1130
La acest training pot participa atât jurnalistii care activează în domeniul medical, cât şi cei care scriu ocazional pe teme de sănătate, dar sunt interesaţi să aprofundeze cunoştinţe legate de bolile rare. Participanţii vor avea posibilitatea să interacţioneze cu persoane afectate de diverse boli rare atât din România cât şi din străinătate, să afle diverse experienţe de viaţă de la reprezentanţi ai pacienţilor care s-au tratat în alte ţări si care vor fi prezenti la cursuri, să discute cu experţi în domeniul bolilor rare din România şi Europa despre problematicile existente si sa invete lucruri noi privind abordarea bolilor rare ca subiecte de presa.
Inscrierile se pot face pana pe data de 15.11.2013. Atentie, fiind training, locurile sunt limitate! Va puteti la inscrie la mine in calitate de coordonator al trainingului sau la Dorica Dan, directorul programului si presedintele Aliantei Nationale pentru Boli Rare Romania.

Postari asemanatoare

Școala de boli rare pentru jurnaliști 2014, ediția a III-a

Alexandra

Medicamente orfane, ,,adoptate” de jurnalistii participanti la Scoala de Boli Rare

Alexandra

Atelier media ,,Intrebari si raspunsuri despre hemofilie’’

Alexandra

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.