Alexandra Mănăilă
Fotografie

Alles gute, Angela Merkel!

Am facut germana la scoala si am ramas cu admiratie pentru aceasta limba, dar si pentru spiritul germanic. Am lucrat cu nemti si i-am apreciat intotdeauna pentru ordine si rigoare. Angela Merkel, Doamna de Fier a Europei, are aceste calitati si multe altele: dovada e a treia oara cancelar al Germaniei.

Este considerata cea mai puternica femeie a lumii si a avut ocazia s-o demonstreze. Mi-ar placea s-o cunosc, dar pana acum nu am avut aceasta ocazie.

Totusi, trebuie sa marturisesc un lucru: m-am intalnit odata cu ea la Viena, asta vara. A fost ceva neprevazut, mai ales ca era intr-un parc de distractii, un loc in care nu te-ai gandi ca dai peste Cancelarul Germaniei. Ei bine, la Muzeul Madame Tussauds din Prater am vazut o figurina de ceara, printre multe altele, toate celebre. Era Angie, arata destul de bine si avea zambetul pe buze. Stia Mutti ce stia…

Alexandra & Angela

Mi-a placut sa stau langa ea cateva clipe si daca ar fi s-o intalnesc din nou, de data asta in viata reala, un singur lucru as vrea sa-i spun: Alles gute, Angie!

Postari asemanatoare

Nafplio

Alexandra

Dumbravita de Arad

Alexandra

Hernie inghinală, modificările hormonale care o produc

Alexandra

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.