Alexandra Mănăilă
Fotografie

Alles gute, Angela Merkel!

Am facut germana la scoala si am ramas cu admiratie pentru aceasta limba, dar si pentru spiritul germanic. Am lucrat cu nemti si i-am apreciat intotdeauna pentru ordine si rigoare. Angela Merkel, Doamna de Fier a Europei, are aceste calitati si multe altele: dovada e a treia oara cancelar al Germaniei.

Este considerata cea mai puternica femeie a lumii si a avut ocazia s-o demonstreze. Mi-ar placea s-o cunosc, dar pana acum nu am avut aceasta ocazie.

Totusi, trebuie sa marturisesc un lucru: m-am intalnit odata cu ea la Viena, asta vara. A fost ceva neprevazut, mai ales ca era intr-un parc de distractii, un loc in care nu te-ai gandi ca dai peste Cancelarul Germaniei. Ei bine, la Muzeul Madame Tussauds din Prater am vazut o figurina de ceara, printre multe altele, toate celebre. Era Angie, arata destul de bine si avea zambetul pe buze. Stia Mutti ce stia…

Alexandra & Angela

Mi-a placut sa stau langa ea cateva clipe si daca ar fi s-o intalnesc din nou, de data asta in viata reala, un singur lucru as vrea sa-i spun: Alles gute, Angie!

Postari asemanatoare

Acropolis Atena in 2012 si 2015

Alexandra

Rasarit de soare in Eforie Nord

Alexandra

BIAS 2013 Air Show

Alexandra

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.